Inga autografer!
TV-debut var det ja!
Det är som så att det pluggas video-journalistik denna termin och i och med det släpade vår lärare med oss till inspelningen av ett program som heter the Wright Stuff - ett långt litet panelprogram där Matthew Wright sitter och snackar nyheter och grejer med tre halvkända människor, tar telefonsamtal med allmänhetens åsikter och även snackar lite med publiken. Och det var där vi kom in i bilden (bilden, fattar du? TV = bild...) för vi var med i publiken för att se hur allt går till på en TV-inspelning.

Det var inte direkt en cool, maffig inspelning som typ Gladiatorerna eller Lilla Sportspegeln, men det var intressant och lärorikt och ryggskottsframkallande på grund av de obekvämaste bänkarna jag suttit på sedan skolgymnastiken i lågstadiet. Men jag var med i bild rätt mycket - jag har bara inte bestämt om det är positivt eller negativt.

Och här är bilden när hela världen(!?) kunde skåda denna skapelse ni kallar Kräm för första gången: (klicka på bilden så växer den)


De tre till höger om mig är mina klasskamrater och han längst bort är en gammal gubbe. Ser du dem fem kilo muskler kameran lagt på? Det är bara ovanpå alla mina andra massiva muskler!

En sak som var skön var att jag aldrig behövde säga något. Dagens ämnen var nämligen Brittiska storhelger, ett småsnuskigt Wii-spel för 12-åringar och Brittisk politk. Inte mina starkaste ämnen med tanke på att jag knappt har koll på Sveriges storhelger, jag varken är 12 år gammal eller har en 12-åing i min ägo, eller förstår mig på politk.

Därför känns det lite extra intressant att de valde att zooma in på mig när en inringare medgav att han inte förstod sig på ett nytt röstsystem som ska införas. Alla skrattade, jag också, även fast jag inte fattade varför, och det ser ut som om jag sitter och hånflinar åt den otroligt korkade idiotherren mitt i direktsändning.


Och precis till vänster om mig satt den här saken:


Hon hade hand om alla som ringde in och ville prata av sig lite. Behöver jag säga att reklampauserna var det bästa med hela programmet?


Om man vill se min storstilade debut och mitt livs nya kärlek är det kanske möjligt att det fungerar även i Sverige på den här länken. Väldigt oklart dock, men testa gärna.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0