Packed With Action!
Sådär då gott folk.
Det har varit lite halvhektiskt den senaste tiden - jag hade sex olika arbeten att lämna in i fredags och det krävdes en del energi för att få ordning på det hela. Framförallt eftersom jag lidit av en retsam halssjukdom sedan förra fredagen som skulle ha kunnat vara halsfluss men efter ett besök på sjukan visade sig vara en oklar typ av fluss som inte behövde behandling. Bara vila. Och vila och sex arbeten att göra går inte riktigt ihop. Därför kämpar jag fortfarande med min oklara typ av fluss.

Hur som helst. Tystnader är till för att brytas, och denna ska brytas med buller och bång. Förutom studierna har jag även jobbat med min nya hemsida som jag berättade om senast det begav sig. Och nu är den klar. Det är dags för release-party - the major launch.

Härmed presenterar jag:http://packedwithaction.com

Det går till som såhär: Under fina små kategorier i menyn uppe vid toppen hittas, förutom min eminenta blogg som nu kommer leva vidare i en mycket mer frekvent skepnad, mina skrivna texter inom sport, nyheter och reportage, kultur, och skönliteratur - det senast upplagda kommer finnas synligt från huvudsidan.

Det är enkelt, det är stilrent och det är enormt mycket finare än det här stolpskottet till design.
Så därför säger jag nu tack och hej till blogg.se, så fortsätter vi på den nya sidan. Häng med!

Och se nu för fan till att göra http://packedwithaction.com till din nya startsida!(inläggen på denna sida kommer självklart finnas kvar som arkiv tills vidare)

Kommentarer
Postat av: Amanda Johansson

Din blogg och mimmis blogg (mimmiiiss.blogg.se) är dom bästa som finns! :D

2012-01-04 @ 15:04:19
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

Hejsan, var med och bygg gruppen "stockholms skvaller" ju bättre skvaller ju fler läsare. http://www.facebook.com/groups/260436840706141/

(du kan även länka din egen blogg för att få fler läsare)

2012-03-18 @ 11:27:50
URL: http://xtio.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0