WMD!
Om jag säger botox räknar jag med att de flesta tänker: 47-årig överklasskärring som hellre "komittar" sig till ett valfritt, slätt, ansiktsuttryck för resten av sitt liv än behåller valmöjligheten till flertalet, rynkiga, ansiktsuttryck.

Fel, fel, fel, fel, fel, som Brasse i Fem Myror är Fler än Fyra Elefanter hade sagt.

När jag säger botox ska du nämligen tänka: massförstörelsevapen.

Låt mig förklara varför. För några dagar sedan hittade jag den här artikeln:Den handlar om en gammal hockeylirare som satt i en TV-studio och svettades jättemycket. Det gjorde mig nyfiken så jag googlade på ordet "Svett". Och tydligen så finns det en hel sektion av medicinväsendet tillägnat svett. Till exempel den här sidan:Där står det att man kan skjuta in botox, eller 'botulinumtoxin' som det egentligen heter, i kroppen och slippa diverse grammofonskivor och ofrivilliga "duschar". Det har den här fräcka killen med treudden, Leif, gjort, och han är nöjd som aldrig förr:Frågan är om treuddsfantasten Leif verkligen förstår vad han har gjort.
Ytterliggare en snabb googling, denna gång på ordet 'botulinumtoxin', visar att rent botox är mycket, mycket farligt. Ett snapsglas med rent botox skulle kunna utplåna hela sveriges befolkning - detta enligt überkällan wikipedia. Förstå vilken jobbig bakfylla man skulle få om man tog den shotten själv.. För det ska ju vara rent, det är bara töntar som blandar ut med Schweppes eller Red Bull och sånt.

Och som om inte det vore nog skulle 12 kg botox sänka varenda människa på hela jorden. 12 kg. Det är ungefär det man får ta med sig som handbagage på ett flygplan. Hur kan ingen självmordsbombare ha insett detta? Om man nu ska ta livet av sig efter att ha blivit lovad 79 oskulder när man entrar Allahs palats på "andra sidan", varför gör man då inte lite research innan. Bara en sista gång liksom, sen är man fri att lattja med oskulder hur mycket man vill. Öppna en bok, tryck igång en dator, messa 118 100, det tar knappt fem minuter.

Jag antar nämligen att dem där 79 oskulderna förblir just oskulder om självmordsbombaren misslyckas med sitt uppdrag, och därför kan man ju tycka att det borde vara värt det.

Hur som helst så tycker inte jag att varken Leif eller botoxade kvinnor ska få flyga flygplan längre.
Om inte jag får ta med mig en flaska vatten eller en helt ofarlig morakniv genom säkerhetskontrollen borde inte dessa vandrande smittohärder äns få checka in sitt Louis Vuitton-bagage eller sina Gucci-treuddar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0