Vetenskapens värld!
Såhär gör vi. Jag har varit borta ett tag, men jag tänker låtsas som om det aldrig hänt och så kör vi på istället. Ok? Bra. Nu kör vi!

En av de jag bor med var i Brighton förra vecka. När hon kom tillbaka fick jag en present. En polkagris. Tydligen finns det sånt här, men det heter inte Polka Pig utan just den här hette Brighton Rock. Jag vet inte riktigt om de tyckte att de var påhittiga när de kom på namnet men det är ju inte riktigt i klass med att vara lika ovettigt som ordet polkagris. Hård är den i alla fall, så Rock passar väl helt okej ändå. Men det verkar som om de som tillverkar dem har lite slappa handleder för det är inte dem mest maskulina färger de har skruvat ihop till en liten stolpe.


Hur som helst tänkte jag att jag skulle kolla om den smakade som en polkagris. Så jag tog en redig tugga och upptäckte snabbt att jag faktiskt inte kommer ihåg hur en polkagris ska smaka och lade ned smakprovsprojektet i det hela omedelbums.

Men då upptäckte jag en otroligt häftig sak.
Mitt innuti pinnen har någon skrivit "Brighton" - säkert någon klottrare som gått och blivit hög på tre spritpennor och en tändare och haft taskig tillgång till ödegivna tunnlar och gråa husfasader. Alltså på insidan, där man inte kommer åt. Jag bröt av massor av bitar och det ser likadant ut överallt. Kolla:


Hela vägen till andra änden ser det ut såhär. Hur går det till? Likadant, hela vägen. Inga stavfel, inga konstiga typsnitt, konstant samma. Jag räknar med att någon smålänning nu tar tag i det här och förklarar hur man lyckas med detta, alternativt hur man orkar hyvla bort varje millimeter av Polka Pig:en, skriva Brighton och limma ihop den igen efteråt.

Alla vet nämligen att smålänningar älskar både polka och grisar, därför borde det inte vara några problem för er att veta hemligheten bakom detta unikum. För det här är fan en världssensation. Det var några italienare som lyckats med "Cold Fusion" - ett sätt att skapa gratis enerig av t ex vatten - men det här, DET HÄR, det är helt jävla galet.

Seså, det är bara att börja höra av sig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0