XOXO!
Jag låg och TV4Playade Sveriges Mästerkock för någon natt sedan.
Dels på grund av att det enbart finns två vettiga program att titta på i England - nyheterna och Top Gear - dels på grund av att jag av någon anledning gillat matlagningsprogram ända sedan jag var lite, och dels på grund av att jag inte kunde sova.

Programmet i sig var ganska ointressant och dåligt, framförallt jämfört med brittiska och australiensiska Masterchef som har rullat på tv här - det går ju liksom inte att misslyckas med en domare som ser ut som han i aussie-versionen. Men det var en sak som slog mig. För att vara ett matlagningsprogram så handlade det väldigt mycket om hur deltagarna tävlade om att få kramas mest istället för vem som kunde steka fiskpinnar bäst.

Den här killen här...

 

...jag vet tyvärr inte vad han heter, men han gjorde en storstilad kraminsats. Han var hela tiden på plats när någon var i krambehov. Kanske för att han hade störst behov själv? Vem vet? Kollar bara hur han alltid fanns där och bara öppnade upp sig själv för sina kamrater:

 

 Sedan var det kramkillens tur att få veta sitt resultat. Han gick in till Per Morberg och de andra grabbarna och fick sin dom. Och glad blev han. För han gick vidare. Om han sedan blev glad för att han faktiskt har större chans att vinna tävlingen eller för att han får kramas mer vet jag inte. Men kramas, det fick han i alla fall.

Både en...


två...tre...fyra...fem...och sex gånger till...


Den sista personen där tror jag han tyckte om att kramas med för de hade kramats tidigare också - och då var det inte bara någon liten åh-gud-vad-synd-om-dig-men-egentligen-bryr-jag-mig-inte-alls-kram. Utan då var det minst sagt en riktig HERREGUD-JAG-ÄR-SÅ-ÖVERLYCKLIG-ATT-DU-FÅR-VARA-KVAR-VID-MIN-SIDA-KRAM!

 

Lägg gärna märke till handpåläggningen i form av den rödtröjade personens vänstertass också. Male bonding. Bromans. De sätter ett riktigt statement att i Sveriges Mästerkock, där hålls det inte tillbaka med känslorna, inte. Krävs det att man tafsar på rumpor så ska det göras ordentligt så att alla kan se.

Det är trevligt. Skoj att det är så myspysig stämning i mästerkocksprogrammet. Man riktigt ser hur kramaren trivs där uppkurad i rödtröjans famn. Han vill aldrig lämna hans trygga armar, aldrig nånsin. Tyvärr var han tvungen att göra det när programmet skulle kramas vidare, men han passade på att ta ett sista litet famntag i alla fall...

 

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Måste säga att jag till 100% uppskattar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-05-08 @ 10:26:11
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0