Charlie!

Det här, det är nöjesjournalistik när den är som bäst.
Och det innebär i stort sett att den är sämst. Aftonbladets nöjessida har snappat upp att en "källa" säger till New York Post att Charlie Sheens föräldrar vill omyndigförklara honom. "Källor" i tabloider är oftast en kollega som sitter på andra sidan skrivbordet och hittar på alltihop.

Sedan har man även knåpat ihop en artikel när exfrugan meddelar världen att Charlie är "ett vrak". Som om inte det framgår av, först och främst bilden som ackompanierar artiklarna, men även det faktum att Martin Sheen, 70 år, vill omyndigförklara sin sån på 45 jordsnurr.

Charlie (eller Carlos Irwin Estevez, som han egentligen heter) blir då alltså av med sin rösträtt. Han får inte köpa alkohol. Och han får framförallt inte titta på snuskfilm. Vilket gör det jobbigt för Carlos förstås då han gillar sådana lockelser. Fast nej, riktigt så illa är det inte, men han kommer inte få ingå avtal utan att pappa Martin (eller Ramón Gerardo Antonio Estevez, som han egentligen heter - Martin är ofta ett smeknamn när man heter Ramón Gerardo Antonio) har sagt "okej".

Nu vet inte jag exakt vad Carlos Irwin har pysslat med tillsammans med diverse porrstjärnor på noga utvalda hotell, men jag tvivlar på att ett anställningsavtal någonsin varit skrivet innan aktiviteterna påbörjades. Därför har jag en aning om att omyndigförklaringen kan vara smått onödig - och därmed försvinner själva huvudsyftet med storyn.

Men det roliga när man läser om Sheen (vilket är amerikanska för Estevez) är att man vet att minst 87% av alla män som läser artikeln egentligen tycker att det Carlos "is living the dream". En överväldigande majoritet är fruktansvärt avundsjuka på honom. Inte nog med att hans påhittade förnamn betyder penis, utan han cruisar även runt från lyxhotell till lyxhotell i sitt privatjet, strör pengar runt sig som Gud vaskar regnvatten, han dricker så jävla mycket alkohol att alkoholen snart dricker honom, och han gör det ständigt omringad av snygga brudar.

För män är Charlie Sheen den ultimata karlakarlen - han är vårt köns nirvana - och att omyndigförklara honom vore som att stympa varenda charliebeprydd människa (man) i hela västvärlden och ta ifrån dem deras ouppnåliga dröm. Och gör man det är det nog bara Vänsterpartiet som blir glada.

Kommentarer
Postat av: Märta

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 @ 01:38:02
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0