Ett blogginlägg!
Det är ju söndag och söndag innebär att det är helg. Jag har märkt att det fåtal som läser denna blogg - eller ni kanske inte ens läser, ni kanske bara ramlar in för att ni klickat fel nånstans eller för att ni goolat på ordet Kram men råkat skriva in Kräm eller för att ni jobbar på en uppsats och Ekströms och vart lite vilseledda eller för att ni helt enkelt tror att det här är någon slags bildebok där man bara kan titta på fina foton och skita i att läsa, till er sistsämnda kan jag för övrigt meddela att det inte fungerar så här utan här är det text som är prio nummer ett, bilder hittar ni på andra ställen - har tendens att bli fler på helgerna.

Och det är ju trevligt. Trivs ni med det så trivs jag med det.

Men det gör att jag känner att jag vill komposera något riktigt flådigt för er att läsa just när det är helg. Något ni kan sätta tänderna i och fullständigt analysera skiten ur, kanske få er ett litet skratt eller bara må bra av. Ni får mig att vilja prestera.

Så jag sitter här nu och försöker komma på vad jag ska skriva om. Vad har jag gjort idag? Vilka iaktagelser har jag gjort? Tyvärr är det så att för att blogga bra måste man vara inne i ett stimm där man helt enkelt får ämnen serverade på fat - de dyker upp i hjärnan utan att man egentligen ens vill det. Väldigt tacksamt är det. Tyvärr ramlade jag ur det där stimmet i maj för snart två år sedan och sedan dess har jag fått kämpa en aning, ibland med fina resultat, iband med lite sämre.

Istället sitter jag och funderar på vad i mitt rum som kan vara intressant.
Min lila vägg, min anteckningstapetserade garderob, min stekiga falska Voss-vatten jag köpte för att känna mig som en baller som har så mycket dinero att jag kan låtsas känna skillnaden på H2O för 80 kr/litern och den brittiska kranvodkan.

Inget känns sådär superintressant, men man kanske skulle göra ett nytt Cribs-inlägg någon gång så ni får veta hur min etagevåning ser ut nuförtiden? Jag har tyvärr missat att göra det på mina senaste fyra krypin. Men de var trots allt bara mindre övernattningslägenheter på 2-300 kvadratmeter så ni missade inte direkt någonting. Fast innan det blir något måste jag röja upp lite här, som Sunes brorsa Håkan hade sagt. Det ser inte riktigt okej ut, så mycket kan vi slå fast.

Annars funderar jag på vad jag ska göra när jag är klar här i slutet av maj. Jag lär väl komma hem då jag är trött på att få i feta lägenheter som är flashigare än Mr T:s halskedjor, men vad ska vi hitta på när jag faktiskt gör det? Hur stor ska festen bli? Har ni bokat Arlanda och spärrat av ankomsthallen så inget simpelt fotfolk står i vägen när jag deklarerat alla mina tullvaror efter att jag plockat ut bagaget och kliver officiellt in på svensk mark för att möta allmänhetens jubel?

Det jag vill göra är två saker: sitta på Snaps max en timme efter att jag anlänt, och äta en Farstamacka. Det styr ni va?

Nu tittar jag mig runt i rummet igen för att leta fram något av värde att nämna. Min "blommiga" gardin, som faktiskt matchar oroväckande bra till min lila vägg, tar vi någon annan gång och min lilla madrass i den stora sängramen likaså. Istället tittar jag på datorn och ser att jag faktiskt redan skrivit ett blogginlägg. Konstigt hur sånt där fungerar måste jag säga...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0