Beskyddarens sport!
Sådär, nu har beslutet konfirmerat sig.
Det har gått på ett läger som alla konfirmander låtsas tycka om, sippat på vinet som alla konfirmander är där för att få dricka och fått de presenter alla konfirmander var ute efter från början men sedan insåg inte alls var särskilt roliga att få.

Och nu ska jag berätta varför jag är på bra humör: jag har fått en liten praktikplats på en av världens mest respekterade tidningar, och en av världens bästa sportredaktioner - the Guardian Sport. Mycket bättre än så blir det inte om man vill praktisera på en tidning. Det är bara FourFourTwo och BBC kvar att fixa sedan är jag väldigt nöjd med de erfarenheter jag tar med mig hem.

Nu handlar det visserligen bara om en vecka men det är mer och bättre än den vecka jag inte hade fått om jag inte hade jobbat hårt för att få den. I slutet på maj blir det av, då djävlar.

Andra saker på gång:

- Jag och två klasskamrater håller på och skapar en egen fotboll/sport-podcast. Förhoppningsvis börjar vi spela in redan nästa vecka.
- Tottenham har precis vunnit mot Milan i Champions League och är ett steg närmare kvartfinal. Där hoppas vi att de får möta Real Madrid och så hoppas vi att SvenskaFans.com vill styra presspass för att få tillgång till en löjligt bra rapportering utav yours truly.
- Jag funderar på att försöka fixa praktik under två veckor i STHLM över påsk, någon som känner en chefredaktör?


Nu: sova.

Kräm out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0