Konsten att slänga bort en röst! (Inte den man talar med utan den man röstar med)
Nu är det min tur att skriva ett Val 2010-inlägg.
Det kallas kort och gott:

'Konsten att slänga bort en röst'
, häng med!

Tina Nordlund röstar på partiet Enhet för dem jobbar för nykläckta och unika idéer som kärlek och fred på jorden. Hennes röst är värd ungefär lika mycket som de i en skolklass som säger tuppenja när fröken frågar om barnen vill ha glass till lunch istället för isterband.


Miljöpartiet tycker att det är uppenbart att invandrarbarn blir bättre på svenska om de får lära sig matte och andra skolämnen på sitt hemspråk(!?), det har the manwoman Maria Wetterstrand sagt - och så raggar de tydligen röster på Arlanda...


Att rösta blankt måste vara som att aktivt mobba sig själv. Antagligen har dessa individer blivit valda sist på varenda gymnastiklektion i skolan.


Kommunist? Javisst.

 

Paradis Hotel-Jackie backar inte för att slänga lite extra press på sina projektungars axlar. Nuförtiden räcker det inte att ungarna krattar risfälten för att göra sina volontärer nöjda, nu ska de styra världen också.


Jag anser mig också vara författare och jag älskar sammanhang!


Den här är i och för sig bra. Man ska stå upp för sina hjärtefrågor! Därför funderar jag på att ändra min redan lagda röst till F! för jag gillar tjejer. Å andra sidan är jag vänsterhänt, vilket ju bör betyda att jag kritar på för Vänsterpartiet. Mitt namn börjar på C, Centerpartier borde vara givet! Alla vet ju att juni är den bästa månaden, så Junilistan it is, eller? Om det ändå fanns ett parti för varenda sak man kan tycka om i livet så vore där mycket enklare, eller hur Håkan?Det var alltså 'Konsten att slänga bort en röst'. Här kommer nu 'Konsten att rösta':


Själv röstade jag på Folkpartiet, såklart!
Kommentarer
Postat av: McNuggets man

Haha det var kult!

2010-09-18 @ 11:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0