'Cause I got high!
Imorse när jag vaknade åt jag min sista ägg- och kaviarmacka på ett tag. För idag har jag flyttat till bostad nummer fem på fem terminer. I eftermiddags lämnade jag alltså den nordamerikanska plaskdammen, Canada Water, och 49 svettdränkta tunnelbaneminuter senare var jag officiellt högländare. Höggrinden aka Highgate är mitt hem numera. Det ligger i norra London det. Och framförallt så ligger det väldigt högt upp. På en jättestor kulle.

Highgate ligger så högt beläget att snoret i näsan fryser när man är utomhus. Highgate ligger så högt beläget att jordskorpan har blivit skrynklig för att det är så fuktigt här uppe, precis som om den tagit ett bad. Highgate ligger så högt beläget att man måste tugga tuggummi när man går upp på övervåningen för att inte få lock för öronen. Highgate ligger så högt beläget att jag skulle kunna åka kickbike in till citykärnan utan att ta till en enda kick.

Här uppe mäter man välfärd i högakt, inte i pengar - även om de som bor här har gott om det också. I övrigt är folket av högljudd sort, man tror stenhårt på att fira alla högtider både redigt och ordentligt och en och annan lider av den kroniska sjukdomen högmod.

Och här ska jag nu bo till jag är klar är det tänkt. Så om allt funkar stannar det vid fem boenden på sex terminer. Plus/minus x antal vandrarhem, soffor och luftmadrasser.

Höjta till om du vill komma upp och hälsa på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0