Scoop!
Whaddup, my fellow black albino friends (and you who are simply black)!?

Nu ska ni få höra om en sak: jag skrev ju det här lilla inlägget för något år sedan. Nu har det visat sig att mina källor varit helt och hållet felaktiga - man ska inte lita på wikipedia, det är det första man får lära sig på universitetet.

Hur vet jag då det? Jo, det ska jag berätta. Idag hade jag min första lektion i Audio Journalism. Det betyder att jag ska lära mig göra radio. Det tror jag kan passa mig bra. Jag har nämligen en väldigt myndig röst, i alla fall när jag pratar i telefon på Telia. Det har min gamla kollega Erica meddelat. Och radio och kundtjänstarbete i telefon är ju typ samma sak. Inte egentligen såklart, det vet faktiskt jag också - jag är trots allt 23 år och nästan, nästan elva tolftedelar. Men man pratar i en mic och någon (förmodligen ett riktigt jävla snedsteg till människa) lyssnar i en högtalare på andra änden.

Hur som helst, kursen handlar om ljud. Så vi fick lyssna på en ljudinspelning för att höra om vi kunde höra hur de redigerat ljuden. Inspelningen handlade om tre personer som pratade. Tre brittiska black albinos/albinonegrer. Och nu citerar jag vad en av dem sa (läs gärna med en smygafrikansk brytning): "When I meet someone for the first time, they think I'm from England or Scotland or Sweden..."

There you have it! Vi svenskar är inget annat än väldigt, väldigt ljusa svarta människor. Vem hade kunnat ana det? 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0