Animal game!
Den här skylten såg jag på vad jag skulle uppskatta till min andra dag i London, och jag kände mig något... obekväm med min nya stad:Nu är jag inte bara obekväm, nu är jag riktigt äcklad:Inte bara för att jag trodde att djursex var olagligt, utan även för att engelsmännen ger sig på djävulsskapelsen fåglar nu också. Visserligen rosa Pelican-fåglar med lite slappa handleder/vingleder som, förutsätter jag, tycker om att prova på outforskade territorier [läs lucka 2], men nån jävla måtta får det väl vara?

Visserligen får man ju ge britterna lite cred för att de är innovativa. De är ju trots allt lite utseendehandikappade överlag, och då är det ju smidigt att de kan öppna nya marknader för sig själva.

Samtidigt vore det ändå lite intressant att få bevittna mötet de hade när de bestämde vilka arter från djurriket som är "fair game". Det är ju inga dussindjur som skator och taxar de valt ut heller, utan det ska vara "exotish" som tyskarna skulle säga. Jag kan tänka mig att landets bönder, som troligtvis representerades av en tandlös Skotte, tyckte att får/lamm/getter praktiskt taget borde få människostatus då de är väldigt "easy accessible", medan kostymknuttarna inne i City sa "nänä, the sheep are off limits, they have to be in top condition to produce our cashmere slipovers".

Ett annat alternativ är att de jobbar efter ett rankingsystem där savannens utrotningshotade högheter tillhör den ytterstra primören, medan massproducerade siameskatter från ost-Asien belönas med både minuspoäng och x antal piskrapp.

Kommentarer
Postat av: Viktor

Hola! Hur gåre med journalistiken i London? När är du klar?

Har du några bra fotbolls-sidor att tipsa om från England?

Hur är The Sun och The Guardian?

2010-10-28 @ 14:30:20
URL: http://viktormeidal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0