*host host*!
Det har återigen bevisats att England är ett riktigt U-land.
Jag har nämnt förut hur vattenledningar på en del ställen fryser när det blir kyligt - runt 3 minusgrader - och hur hela staden stannar upp när det kommer 5 cm snö. Värmen är ett annat bekymmer. I crank my motherfucking radiator up så jävla högt det går, men värmen sprider sig liksom inte ut i rummet. Skam och skandal är två ord jag kommer att tänka på.

Och därför har jag nu, mitt i allt förkylningsoväsen jag redan för, åkt på en riktig jävla rethosta. Den jävlas med mig som en stor, stygg sjätteklassare mot en ful liten ettagluttare. Ett riktigt mobboffer är jag. Men det är inte så att jag gläfser runt som om jag vore nån liten knähund. Nej, varje gång jag tar ett andetag tvingas jag skälla som en redig rottweiler pga den svintuffa retstickan jag har i halsen.

Men en dag ska jag visa honom att han bara har mindervärdeskomplex och att jag minsann kommer bli något riktigt stort. Om han bara låter mig sova om nätterna. Annars kommer jag dö av sömnbrist och det går inte. Då vinner ju han.

Det verkar dock som om jag får leva med helvetet tills jag landar i STHLM, för brittisk hostmedicin är av något oklar kvalitet. Medan jag hemma kan svälja ett Nils-Karlsson-Pyssling-stort piller och bli av med eländet på två minuter, så måste man här fortfarande jobba med flytande hostmedicin, som för övrigt inte fungerar. Hur jävla 80-tal är inte flytande medicin? Det finns även sugtabletter men jag har en stor aning om att det faktiskt bara är godis - någon hosta tar det inte bort i alla fall.

Så vi får helt enkelt se om jag har några stämband kvar när jag kommer hem till jul. Jag funderar på att smälla upp ett extraelement här inne, med lite tur så fungerar det bättre än den salmkiaksmakande sirapen med anvisningsetikett på som de kallar medicin i det här landet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0