Boooring!
Det spelas R n' B-ballader ovanför, det dunkas straight up thug music på andra sidan väggen och ett antal gitarriff dånar på den andra sidan om den andra väggen. Jag vet inte om jag ska ta av mig i bar överkropp, blunda och sjunga ut mina innersta känslor eller ta på mig en bandana runt halsen och ta med basebollträet och gå ut och spöa några Crips eller om jag ska börja spela luftgitarr och tatuera in Hardcore i pannan. Jag känner mig lite kluven helt enkelt.

Visserligen är det alltid positivt med alternativ, så det ska grannarna ha credd för, men tanken är ju att jag ska plugga.

Jag har inte gjort ett skit på två dagar förutom att träna och kolla på TV-serier. Produktiviteten är lika låg som en barn- och fritids-gymnasie-elevs ambitioner. Och detta när det återstår tre veckor av år 2 utav utbildningen och jag har de viktigaste inlämningsuppgifterna hittils att lämna in.

Men det är okej. Jag är inte orolig. En smidig smygfylla så är en berättelse skriven två timmar senare, tidningen som vi jobbar på designar jag i sömnen och min praktikpresentation är i princip redan klar. Det är bara ett väldigt jobbigt reportage som ska skrivas. Jag kanske styr det nästa vecka. Eller kanske veckan efter?

Nu har två utav grannarna stängt av sin musik. Så jag antar att det är ut och spöa gangsters som står på schemat ikväll, om inte den tredje också stänger av.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0