Poppis!
Det verkar nästan som om jag har jobbat upp mig lite i livet.
I alla fall om man kollar på Facebook och på de som Facebook föreslår att jag ska bli vän med. Okej, betoningen ska ligga på "lite", men kolla bara på den här listan med folk Fejjan tycker att jag ska bli kompis med och häpna!

- Adam Tensta. Han är ju cool, så det förslaget är jag väldigt nöjd med. Är ju redan FB-kompis med Eboi så Adam vore ett naturligt steg.
- Henok Goitom. Spelar fotboll i Almeria i spanska ligan. Också rätt ballt. Är hellre polare med honom än Zlatko.
- Erik Niva. Sveriges bästa fotbollskrönikör. Det är stort i min värld. Snart är vi kollegor så behöver inte vara polare på fejjan.
- Per Zander. Bloggar om spansk fotboll på Fotbollskanalen.se. Inte lika stort som Niva, men trevligt, absolut. Låter nog den vara för nu.
- Johan Orrenius. En till sportjournalist, denna från Expressen. Vet inte vad det kan bero på. Om vi springer på varandra på en Chamions League-final eller nåt kanske vi kan bonda.
- Elin Kling. Väldigt, väldigt otippat. Framförallt med tanke på att vi inte har några gemensamma vänner. Jag antar att Facebook tycker att vi passar ihop eller nåt... Hon har 4,999 kompisar på Facebook, den sista är vigd för mig då antar jag?
- Den mörkhåriga tjejen från A-Teens. Ja hon heter faktiskt så på Facebook. Det är väl lättare att bli ihågkommen på det viset. Jag kommer ihåg att jag tyckte att hon var zuperznygg i första videon de gjorde. Sedan kom den andra och då var hon plötsligt bra mycket mindre het. Framförallt jämfört med den blonda. Jag gillar inte sånt lurendrejeri, därför blir det inget virtuellt brobyggande där inte.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0