Kära dagbok!
Idag hände något som inte hänt mig sedan jag och mina kompanjoner hängde i Tyresö Gymnasium - jag fick håltimme. Föreläsaren dök inte upp. Vi var på plats i klassrummet klockan 14, men vi var ensamna. Eftersom det var ett tag sedan senast så visste jag inte riktigt hur jag skulle bete mig i situationen. Ingen annan heller. Så jag tog tag i det hela och sa att "i mitt land, där väntar men en kvart, har inte läraren dykt upp då får man gå". Och vi väntade.

På gymnasiet satt man alltid där och hoppades att läraren inte skulle dyka upp. Klockan tickade sakta men säkert upp till 13 minuter efter lektionens start. Sedan 14 minuter och drömmen var nära. Men 14 min och 47 sekunder efter utsatt tid dök hon/hon alltid upp och det var bara att damma av trästolen, vässa pennan och låtsas lyssna.

När vi väl hade håltimme i TG brukade vi bänka. Vi slog oss ner på en noga utvald bänk och spanade i några timmar. Idag hade jag fyra timmar att döda och ingen bänk, plus de två jag redan dödat i gymmet efter första föreläsningen. För på kvällen hade vi möte med skolmagasinet. Vi hade besök av en rookie som ville joina teamet. Han hade lite slappa handleder; han var lite bögig helt enkelt. Fast egentligen väldigt bögig. Han var så bögig att han fick vår ordinarie bög i teamet att verka macho. Dem lär väl börja beefa tillslut antar jag om vem som vinner.

Efter mötet åkte jag hem. När jag sätter mig ner på tunnelbanan får jag en smärre chock. Mitt emot mig sitter en man med en ÖSK-påse i famnen. Örebro SK. Han såg inte så zuperzvensk ut för han var afrobrittisk, så jag funderade på om han lattjat boll i Örebro kanske. Min första tanke var att jag skulle fråga, men jag kunde inte bestämma mig för om det var värt det eller inte. Och när man funderar på att göra en sån sak då får man inte tveka. Tvekar man och det går för lång tid då ska man strunta i det, så är det faktiskt.

Det hade varit roligare om han hade haft en ÖIS-påse i handen. Örgryte IS. Då hade jag kunnat sitta där och säga "jävla öisare!" för att se om han hade förstått. För är det något jag hatar så är det öisare. Öisare och fåglar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0