Lördag...!
Idag känner man sig ju lagom fräsch.
Och jag var inte ens ute igår. Ingen bryr sig om Valborg här - vet man äns varför man firar Valborg i Sverige? - så det var bara att hålla sig hemma. Smakar huggorm i munnen. Är i starkt behov av en dusch. Har inte kissat på 18 timmar.

Darius fortsätter sitt never ending mission med att kakla badrummet, och igår vid halv ett tiden på kvällen ramlade det in ett gäng fulla själar efter en usel konsert och påbörjade en mindre efterfest lagom till att jag släckt lampan för att sussa kudde. Efterfesten håller fortfarande på. Vardagsrummet och uteplatsen har varit full av okända människor hela dagen. Dem går inte härifrån. De två som dragit hit dem är spårlöst försvunna. Och här ligger jag i sängen och längtar efter ett redigt klas kranvodka (vatten) och en pisspaus. Jag orkar liksom inte gå ut och ropa på fulla, och kanske halvhöga, människor att det är dags att dra. Det är inte mitt jobb.

Polacken har fan spacklat i 8 timmar nu. Så lång tid kan det inte ta. Jag vill titta på tv. Jag vill ha mat. Jag vill dricka mjölk. Folk verkar inte förstå att hela min dygnsrytm kommer i obalans om jag inte får dricka mjölk på morgonen. Och på dagen. Och på kvällen.

Nu är tydligen hyresvärden här och ska "hjälpa till" med badrummet. Han stammar. Vem fan stammar när man är 45? "J-j-j-j-jag ska b-b-b-bara b-b-b-byta ut disk-disk-diskmaskinen". Javisst, ta fram macheten och slå dig fram genom djungeln av ölglas och spritlukt och gör din grej...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0