Snigel?!
Varje dag har Expessen en liten avdelning på sin hemsida som heter "Dagens Singel" med en liten bild och ett ungt, hippt, spejsat och fräsigt namn på personen vars lilla profil man kan titta på om man klickar på bilden. Och varje dag, oavsett vem det är som får "äran" att kliva in i rampljuset, så är det fan öppet mål. Det är för enkelt att retas med dem helt enkelt.

Kolla på den här lilla kompotten bara:

Vi kan börja med Bengt.
Bengts underdel av huvudet är större än överdelen, och hans panna har klättrat så högt att den säger "Tjillevippen" till taklampan varje gång han går genom ett rum. Bengt trodde att han var finurlig som kallade sig själv för Bengt_31, men han insåg inte att profilen avslöjade att han faktiskt är 41.


Fred vill gärna vara med på ett hörn också. "Lite hanky panky har väl aldrid skadat och såhär får jag nog många honor", tänkte nog Fred när han fyllde i sin ansökan. Sen vad fan han tänkte när han kom på namnet "Sixshooterfred" vet jag inte riktigt. Kanske skjuter han efter 6 sek? Konstig egenskap att skryta om i så fall...


Sen har vi blyga lilla Johan. Johan har aldrig varit så förberedd och tillfixad som är han tog den här bilden. Tyvärr slog det slint, pressen blev för stor och Johan blev livrädd när han insåg att hans liv kanske skulle förändras av alla kvinnor som skulle hänga efter honom. Han började kallsvettas, tappade kameran i golvet och kunde inte ta en ny bild.


Uae09 är en snärtig liten dam. Men "gentlemän i sina bästa år" gör sig ingen möda, för här är det ungt kött som gäller! Hon har en lärares ansikte och vill gärna att hennes framtid är med en minior hon kan utbilda.


Dagens dagens är en självständig medelålders med guldattribut som kedjerökare, kronisk vinpimplare och mamma till 5 knoddar, alla mellan 13 och 15 år. Men skenet bedrar, lugna hemmakvällar med en påse ostbågar, en låda rödtjut och en limpa gula Blend är att föredra framför dansbanan. Yrvädret, det kommer bara fram i sängkammarn.


Här har vi en riktig liten rackare! Ja, hon heter minsann så. Lilla_Rackaren tycker om långa konversationer med tjejorna nere på salongen, tidningen Allers är hennes literella inspirationskälla och hon har precis gått med i ett "väldigt framgångsrikt pyramid-affärskoncept" för försäljning av stödstrumpor.

 

Det visar sig att jag glömde den bästa av alla. Ett riktigt kap. aCatch helt enkelt! Vilken pose, vilken blick. Det är inte första gången för den här herren. Missa inte denna, kvinnor!

 

 

 

Som sagt. Målvakten bortspelad, bara att placera in bollen i nätmaskorna.

 

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0