Skakis!

Jag har nyligen kommit hem från en kväll på stan. Alldeles runt knuten det vill säga - Clapham är grymt på det sättet. Men problemet med det hela är att gårdagskvällen bjöd på en episk dyngrakhet. Jag var tvungen att tejpa ihop mina händer med fötterna för att låta bli att publicera massa skräp både här och på fejjan. Glada ska ni vara för det, och stolt över mig själv är jag. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen: Sätt alkolås på datorer! Idag har jag mått mindre bra. Det var prima imorse när jag vaknade vid 8, förutom sandlådan i min mun och diverse ångest. Men sen. På eftermiddagen kom den; frossan. Jag låg i min säng, fullt påklädd med södra Londons tjockaste täcke och skakade. Det var så kallt så kallt. Ungefär två timmar senare somnade jag. När jag vaknade kunde jag inte sluta svettas, trots dusch, trots deo. Sen gick jag ut och drack lite mer. Gratis är gott liksom. Men nu är den tillbaka - frossan. Hela jag skakar, och mina tänder jobbar säkta men säkert ner varandra tills inget finns kvar. Gick precis på toa - satte mig ner för hade jag kört stående hade jag sprayat hela badrummet - och skakade tänder så mycket att jag inte kunde stänga munnen. Jag dreglade av skakishet. Ingen kontroll alls. Så nu ska jag sova på den. Hörs imorrn. (För övrigt är blogg.se trasigt, som ni kanske ser. Som vanligt. Avgå alla! Gör om gör rätt! Så kan det gå när inte haspen är på! Styr upp för fan!)

Kommentarer
Postat av: Viktot

Jasså, han gjorde det Thompa. Han är rätt bra på att bjuda in sig själv också. När går denna eminenta kväll av stalpeln då?

Nej, vad är shorthand?

Jag har ju riktat in mig på att bli redigerare/layoutare nu. Förhoppningsvis lättare att få jobb, men det är nog tufft ändå. har du sökt några (journalistiska)sommarjobb?

2010-03-21 @ 16:45:02
URL: http://viktormeidal.blogg.se/
Postat av: Anonym

stackare, krya på dig!

/ hemlig beundrare

2010-03-22 @ 12:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0