Freddy got fingered!
Jag kände att det var länge sedan jag besökte en sjukstuga/en doktor/en vårdcentral/en medicinman så idag tänkte jag att det var lika bra att få arslet ur vagnen och återuppta en gammal relation.

Men först lite bakgrund: för ca 2-3 veckor sedan var jag och gjorde min grej på Soap, när jag plötsligt upptäckte en något mer irriterande partikel under min högersko. Efter tappra försök att skrapa bort den med min vänstra motpart kändes det som ett bra beslut att använda en utav de andra lemmar gud har begåvat mig med. Jag vet, jag vet, din första tanke kanske är att charlie fick göra sig förtjänt av lönen, men tro det eller ej, inte äns min charlie når så långt. Nej, det var faktiskt handen jag bestämde mig för att använda. Och det skulle jag inte gjort. För när jag tittade på den igen var fingret uppskuret. Skosulepartikeln var nämligen glas, och blodet forsade.

Efter snabbt och smidigt första hjälpen-arbete på bardisken var jag fit for fight igen, och nu någon vecka senare var det läkt och såg ut såhär (den uppmärksamme ser den lilla röda fläcken på andra fingret från höger):


Problemet var att under min underbart gyllene hud hade det infunnit sig små bitar av detta glas. Och det var det idag dags att åtgärda.

Så jag snörade på mig mina vita fotdon (för övrigt samma som vid själva incidenten - självklart för att återställa karman i skorna efter den olyckliga aftonen) och drog från jobbet för att Dr Mårtensson på Farstas vårdcentral. Mrs Mårten köttade upp en spruta bedövningsmedel i fingernerven på mig, och tjillevippen så hade jag bara fyra fingrar och en stel pinne på min vänsternäve.

25 min, några deciliter blod och två ascoola stygn senare var jag på väg därifrån.Fan vad skönt det var att vara tillbaka!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0