För jag är ett bokstavsbarn!
Det är dags för lite klassiskt skryt - det händer ju trots allt inte så ofta på det här stället. Sedan jag tog mitt pick och pack och svävade till London har jag nämligen samlat på mig både den ena och den andra bokstavskombinationen. Jag har visserligen överlåtit sådana kombinationer som är lite passé åt andra, till exempel ADHD: ingenting för mig. Jag satsar på kvalitet rakt igenom på mina bokstäver, och föredrar därför att kalla mig för A-barn. Eller A-man får det kanske bli såhär på ålderns höst.

Såhär ser nämligen mina betyg ut för den senaste terminen:Jag lider av AAAA-syndromet. Allt jag rör vid blir till A:n. Och oj vad det svider. För alla andra alltså; för mig känns det okej. I'm on a roll liksom.

Dessutom lär jag casha in ytterliggare ett A vilken dag som helst i ett till Creative Writing-ämne. Jag undrar om det fungerar som i högstadiet (eller var det gymnasiet?) då man blev belönad med 500 kr för varje MVG. För i så fall har jag snart 4000 kr att hämta hem, och då har jag ändå ett års studier kvar... Jag måste fråga pappa!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0