Lugn!
Har spenderat årets uslaste dag framför ett ofungerande internet och en TV med något frasig mottagning. Vad fanns det att titta på då? Jo ett härligt urval av Oddasat och Friidrotts-EM. Pick your poison med andra ord. Pest eller kolera? Analklåda eller syfilistest? Ärtsoppa eller champinjonpuré?

När det (äntligen...) var dags för 5000m löpning hajade jag till lite. Kolla in den här snubben:


Det står España på magskylten. Inte för att han kommer därifrån, vilket han gör, utan för att han heter så i efternamn. Juan (antar jag att han heter i förnamn) España alltså. Hej storhetsvarsinne!

Det är som om Adam Tensta skulle byta namn till Adam Sverige. En helt ny nivå med andra ord. Jag vet inte om jag ska hylla Señor España (vilket för övrigt lär vara namnet på den spanska och manliga versionen av fröken Sverige enligt ihärdiga rykten) för hans kaxiga framfusighet, eller be honom sitta ner i båten och avvakta en officiell kejsartron innan han betitlar sig själv som envåldshärskare över en hyfsat stor nation.

Vad kommer härnäst liksom? En halvdassig diskuskastare från Estland som kallar sig Bästi Europa? Eller en Irländsk tiokampare som är duktig i att vara dålig på att och går under namnet Iownthe World?

Jag tror i alla fall att jag blygsamt väljer att byta namn till Christian Norden. Man vill ju inte ta i för mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0