Flussfirat!
Hörni, såhär är det: jag har åkt på den igen - flussen. Halsflussen. Och när man har halsfluss har man tid att göra precis allt det här:

- Jag har funderat över vem fan som äter Daim nuförtiden. Senast jag var ute och röjde såg jag äta en redig bit på nattbussen och började gnugga mina geniknölar i förundran över varför någon ger sig på ett sådant sattyg i ett modernt samhälle. När jag tänker på Daim är det enda som poppar upp i huvudet den där gamla Indiana Jones-reklamen; bottenskrapet av Twistpåsarna (tillsammans med de smuliga lakritsbitarna) som min pappa alltid köpte hem när vi skulle ha gäster för 10-15 år sedan; och så krysset såklart.
- Jag har haft morgonfrilla i fem dagar, non-stop.
- Jag har varit utanför huset fyra gånger de senaste sju dagarna - varav två av dessa var läkarbesök.
- Jag har spenderat många timmar åt att titta på Gränsbevakarna Australien och insett att det faktiskt finns folk som tycker att det är nödvändigt att ta med sig 7 kilo torkad lax, 4 giftiga ormar och en dunk T-Röd när de åker på semester. Det ska även nämnas att Fångarna på fortet var bättre när man var av en ålder då man kunde härma alla utmaningar med hjälp av ett äppelträd, syrrans hopprep och en gnutta fantasi.
- Jag har tyckt synd om en gammal hjälte.
- Jag har upptäckt att danskar äter korv med bröd helt skevt. De äter korven och brödet för sig. !! . Det har alltså brödet och korven separat på en liten papptallrik med en klick ketchup, tar korven - bara korven - och doppar den i ketchupen och stoppar i munnen. Sen gör de samma sak med brödet. Och det är inte det enda de inte förstår hur man äter; när vi var i Köpenhamn för några år sedan beställde jag en Calzone. När tallriken kom till bordet låg där en kul degboll med tomatsåsen på utsidan... Det är ungefär som att duka upp ett glas mjölk med en lina Oboy på bordet, dricka mjölken och snorta Oboyen för att "blanda i magen".

Det är nog allt tror jag hunnit med faktiskt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0