Chop suey!
Idag har det varit måndag. Måndag är lika med Entourage. Entourage är lika med världens överlägset bästa TV-serie för killar. För den är skapad för killar, så är det bara. Den handlar ju trots allt om ett liv som alla killar vill leva.

Ibland händer det att även en del tjejer gillar Entourage.
Det tycker vi killar känns lite sådär. Inte för att vi ogillar att dela med oss, utan för att Entourage trots allt vår enda TV-serie. Varför ska ni kvinnor sno den också? Ni har ju redan Sex and the city, Greys Anatomy, Desperate Housewives och aaaalla andra TV-serier som finns. Vi har Entourage och det som visas på TV1000 efter midnatt. Känns inte så värst fair, eller hur? Inte jämnställt heller för den delen.

Det kanske rent utav är så att Sverige och världen behöver ett Manligt Initiativ-parti, ett M!, som kan motarbeta den feministiska hets från snickarbrallskvinnor med jämnställdhetsvågen i ryggsäcken.


Rätt ska fan vara rätt - ska ni ha "våra" jobb ska vi ha fler TV-program. Och låt Entourage vara i fred!


Kommentarer
Postat av: Viktor

Jag ska kolla Entourage nu. Avsnitt tre säsong 7, eller s07e03 som det heter på streaming-språk!

Om du vill få lite Entourage-känsla så kolla in serien "How to make it in America", finns bara en säsong men den är faktiskt bra. Lite som Entourage fast i New York och det går inte lika bra för och det är inte lika flashigt. Men däremot kan de stoltsera med den i särklass bästa introlåten: "I Need A Dollar". Bara den gör serien värd att kolla på!

2010-08-11 @ 17:36:54
URL: http://viktormeidal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0