Kurwa!
Nu har han precis gått, Darius. Det är inte min nya chompis utan det är vår nya kakelfantast som ska styra upp badrummet här i huset. Vår hyresvärd har nämligen svårt att lära sig konsten att kakla. Efter första försöket han gjorde ramlade hälften av plattorna han satt upp ner när man duschade.

Det roliga med Darius är att han pratar lustigt. Han är nämligen inte från England. Gissa vart han är ifrån! Ledtråd: byggjobbare. Ledtråd 2: billig byggjobbare. Ledtråd 3: Darius land har ingen president längre.

Jadå! Darius är vår billiga byggjobbare ifrån Polen! Hur mycket mer klyscha kan det bli?

Alla billiga byggers är polacker. Vad har de för utbildningssystem i det landet egentligen? Högskoleprovet har väl bara en fråga, fixar du den hamnar du i riksdagen, bommar du blir du byggjobbare. Problemet har blivit att de har så många byggjobbare att hälften måste åka utomlands och jobba istället. Och Darius, han håller den polska fanan högt han. Går i sina förfäders fotspår skulle man kunna säga att han gör.

Det här gäller ju bara män förstås, när det kommer till kvinnor är höskoleprovet(frågan) samma, men klarar du den får du vara med i riksdagens egen variant av the Bachelor - med vinst varje gång-garanti - och får du nit på provet är det raka vägen till städ-college som gäller.

Och jag vet att det stämmer för vi har faktiskt en polsk städerska som kommer hit och gör sin grej varannan vecka!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0