Super hero!
Kommer ni ihåg det här esset då?Han var med i superhitprogrammet Fame Factory och melodifestivalen för ett par år sedan. Och nu är han aktuell igen. Som vardagshjälte, efter att ha stoppat en lurig typ som snott en rabattkupong på suketter eller nåt från en gammal tant inne på McDonalds.


Först och främst bara: vad är man för jävla tjuv om man deckar efter att ha fått en majonäsdränkt Big Tasty i fejjan? Avgå snälla, tvjyveri är inte din grej!

För några år sedan, när jag var någonstans runt 18 år så skulle jag ut på krogen med mina kompanjoner. Nåns flickväns kompis kusins syssling kände denna vardagshjälte och han skulle in på krogen med denna flickväns kompis kusins syssling och därmed också oss. Mera hette ställe. Stans hetaste 18-årsställe, och därmed stans lägsta standard.

Vardagshjälten - han som förgiftade en tjuv med en bit saltgurka, en bit kött och lite bröd - kom inte in på Mera. Då sticker han ner handen i fickan. Många undrade om han nu skulle dra fram en Glock eller en machéte. Han drog fram en CD-singel. Från Fame Factory. Sedan sade han: "Vet du inte vem jag är? Jag var ju med i Fame Factory."

Det tricket gick inte hem. Men som tur var så fick vardagshjälten en tjugolapp för besväret med hjältedådet. Alltid en tröst för debacklet på Mera.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0