Falcett[Fålsett]!
Lägenheten jag bor i just nu - det fjärde stället sen hösten -08, nionde/tionde om man räknar med alla vandrarhem och soffor från i höstas - ligger på bottenvåningen av ett trevåningshus. Ovanför oss har vi hyfsat högljudda människor.

Jag vet inte hur jag ska säga det här utan att låta rasistisk, men de verkar vara av Afrobrittiskt ursprung.
Detta baserar jag på att det har spelats all världens R'n'B-låter under hela dagen på sanslöst hög volym, och på att jag faktiskt har sett dem i trappuppgången flera gånger.

Det är mycket som ska göras just nu - till exempel jobbar jag på ett reportage om "vintage" posters som ska vara klart imorgon, samtidigt som jag vill skriva om Real Madrid och kolla på hockey och vara ute i solen och så vidare - och då blir man lätt trött när det känns som om någon sitter inne i garderoben och bjuder på bas. Jag har hört varenda kille med tjejröst som finns sjunga om hur skönt det är med vaniljglass rinnande ner för magen och att choklad minsann är den bästa färgen (visste inte att det var en färg) på en 'booty'.

Fast positivt är att jag har lärt mig whale-a på ett alldeles ypperligt sätt. That will come in handy på Snaps i sommar tror jag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0