Den spanska reven rev en annan riv... osto!
Jag har ju vart lite krasslig de senaste dagarna. Har försökt kurera mig hemma i sängen så att jag kan bli fitt-får-fajt igen med hjälp utav raketformade isglassar med jordubb/apelsin/ananas-smak. Men idag har det vart knepigt. Dels på grund av nedan nämnda dunkadunka, och dels på grund av ett annat problem. Ett lite otippat sådant som inte så många andra har här i vardagen.

Bakom vår länga med hus härjar det nämligen (minst) en räv. En rävers. En rävare. En fox. En Foxy Brown. En Firefox. Och han för ett jävla liv där bak i rabatten. Främst handlar det om nattetid. Då skriker den som om den vore en albatross med en kaktus uppkörd i stjärten. Ibland ska det även röra sig om räv-sex (fox-fucks) enligt diverse lägenhetskamrater, men det saknas ännu bildbevis på detta. Och för någon dag sedan, ja då väcktes jag av ett klassiskt rävskrik följt av att något kraschade in i grannfönstret. Om det var Mr Rävers som röjt uppe på taket eller om han försökt slunga en akrobatråtta genom fönstret för att sedan kunna komma in och "plocka" oss vet jag inte.

Men nu håller han alltså på och retas på dagtid. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Jag tittade på Micke & Molle en gång när jag var liten, och där var ju räven snäll. Jag vet inte om Hjalmar - jag kallar honom Hjalmar för alla gamla rävar heter väl Hjalmar? - har sett den filmen, men han borde nog ta sig en titt så han lär sig lite hyfs!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0