Aa men duurråååå!
Jag vet inte om du har sett den någon gång, men det finns en rätt poppis sport som kallas för Rugby här borta. Rugby är en ofta en bökig tillställning med x antal buffliga cockneys på varje sida av planen, som knuffas, puttas och kramas på en stor fotbollsplan.

Ett mål i Rugby kallas för försök. Vad ett försök till att göra ett försök kallas är dock oklart. Men det verkar finnas en tradition att reta motståndarna när man försöker (gör mål). Inte genom sådana där balla danser som de gör i amerikansk fotboll, utan mer på ett 'pilutta dig-stadie'.

När man försöker måste man nämligen ta sig igenom en mur av övergödda Salt- och Vinägerchipsälskare, in i en målzon, och sedan placera bollen på marken. Så när de kommer in i målzonen helt själva så vägrar de ofta lägga ner bollen (som inte är rund och alltså ingen boll) förrän en motståndare försöker norpa den - vilket ingen orkar göra när någon väl lyckas ta sig in i målzonen. Så då springer dem där med bollen och retas, låtsas lägga ner den ibland, och kanske säger de också "Hihi, du kan inte ta mig, du kan inte ta mig!"

Moget och macho rakt igenom alltså.


Och sedan går de och kör upp huvudet i röven på varandra istället i "the scrum".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0