Kul att vara hemma!


  
  
Julvecka var det ja. Kulvecka! För dig kanske, men inte för mig. För jag har vart sjuk. Därav den talande tystnaden. Fast så väldigt talande var den inte. Jag har inte kunnat prata. Eller jag har kunnat prata, men jag har låtit lite annorlunda. Ungefär som en döv person som kan prata men inte kan uttala orden för att den inte hör sig själv. I stort sett har jag har låtit lite som om jag hade hört hemma på särskolan. Jag har nog låtit lite som en sån där retard som spenderar dagarna med att titta på inspelade avsnitt av Robotwars och äta Rice Krispies direkt ur paketet.
        Fast det stämmer inte för äta har jag inte kunnat göra heller. Från 23-26 dec lyckades jag stoppa i mig följande: 1 liten liten kötbit, 3 halva potatisar, 5 köttbullar, 1 ägg, 1 bit julgodis, 4 dl yogurt, och 1 jordgubbsmilkshake. I övrigt har jag lyckats konsumera: 26 Strepsils, 19 Mucoangin, 7 Zyx, 9 Bafucin, 34 Alvedon och 16 Bamyl.
        Efter detta lilla recept kanske man kan gissa att halsen och feber har vart problemet. Det är korrekt. Mycket korrekt. Efter ett "snabbt" besök på "akuten" på Karolinska visade det sig att jag hade en böld i halsen lika stor som en julost. Så fram med skalpellen och karva lite, och nu sitter jag här och har precis svalt 2 Penecillin, 2 Citodon och 1 Voltaren... Snart är det nyår - Woohoo!

Welcome to Sweden!

  
  


1 vecka senare!


  
  
Är extreeemt upptagen just nu. Ni skulle bara veta hur mycket jag har att göra, hur fullspäckat schemat är och hur lite tid jag har att underhålla de i snitt 9 personer som läser de bokstäver jag har att knappa in i burken.

Men nu kör vi igen.


Gjorde min hemläxa förut. Med andra ord, läste Aftonbladet. Tydligen ska en viss Eddie Murphy vara med i nästa Batman-film. Jag vet inte om jag riktigt kan ta den här killen på allvar...


Det känns som om ett "HHEHHEHHEHHE" inte riktigt passar in bara.Men han har fina tänder i alla fall. Jobbar säkert tandtråd. Kanske Plackers...
Vältrimmat skägg också. Hans skäggtrimmer måste kosta en lax.. Kanske ett å fem... Jag skulle också vilja ha en polare i örat. Hur ska man någonsin kunna ha tråkigt om man ständigt har en kompis så nära? Vi skulle spela Backgammon och Sänka skepp med varann. Kanske bjuda varann på middag. Och sen när han börjar bli tråkig och dra samma skämt om och om igen är det bara att trycka in en topz och bjuda han på en omgång. Tycker inte öronkillen att detta är okej kan han ju alltid röra sig vidare till näsan och ducka för fingrar istället, eller kanske ta en svängom med en snabb schottis i gluggen mellan tänderna.
Sånna jävla craaaaviiiings!!!


  
   
Hej jag är en kille på 22 jordsnurr som heter Christian och bor i London men kommer från Sverige och jag gillar att äta godis och spela Super Nintendo och kolla på julkalendern och försöka lära mig knyta skorna och brevväxla med mina brevkompisar från Kamratposten och blåsa bubblor med sugrör i saft och samla på frimärken och läsa Bamse och röd saft måste det vara och här är min önskelista!


Bästa klapparna till 1-3-åringar
1. En Barbapappabil med Barbapappaförare.


Bästa klapparna till 1-3-åringar
2. Pingviner med ett snöre.

Bästa klapparna till 1-3-åringar
3. En ryggsäck med klös.


Följande händer om jag inte får det på listan:
1. Jag rymmer hemifrån.
2. Jag tänker aldrig äta upp mina grönsaker.
3. Pappa kommer aldrig få en ny slips i julklapp.
4. Mamma kommer aldrig få ett nytt ljus i julklapp.
5. Ge mig en Barbapappabil!
  
  Svärje!


   
   
"A father waits upon a son
A mother prays for his return
I just called to see
If you still have a place for me
We know that like took us apart
But you're still within my heart
I go to sleep and feel your spirit next to me
I'll make it home again

It won't be long to get me there
It feels like I've been everywhere
But on saturday I'll be coming home
Round and round the world will spin
Oh, the circle never ends
So you know that I'll be coming home"

I'm coming home for christmas on saturday!
  
  
Han ska bli journalist...!


   
  
Det finns en kille i min klass som heter Sadik. Sadik är inte som alla andra. Sadik är lite speciell. Sadik är en riktig jävla gangster, en thug - eller "stryparsektmedlem" som tyda.se översätter det - som är en aning tuffare än oss andra. Det är i alla fall vad Sadik tror. Här kommer en liten lista med saker som visar hur extremt hood denne Sadik är:

- Sadiks byxor är för korta. De är upplagda, förmodligen av hans mamma. För en riktig gangbanger kan ju inte gå runt med för stora byxor och trampa på dem.
- Sadik kan inte dricka alkohol. Han påstår att han sänker en flaska Hennessy innan han går ut på krogen, när han egentligen blir så full att han inte ens hittar sin egen bakficka efter två och en halv öl.
- 'Postcodewars (bang bang)' är en kul grej. Är man inte från samma postnummer är man fiender enligt Sadik.
- Sadik kallar folk för 'Blood'. Inte bara sina egna gängmedlemma utan även annat löst folk. Han sa till en föreläsare "pass the stapler, blood!". Så gör man när man är lite hårdare än andra.
- 'No one on the corner have swagga like Sadik'. Sadik går väldigt häftigt. Han jobbar sig fram genom att halta på nåt skumt sett. Och jag tror inte det är en gammal krigsskada från 'Nam.
- Sadik är ganska tjock.
- Stenhårda gangsterthugen Sadik och jag bor inom samma postnummer
. Och det är ju tur. Annars vet man aldrig vad som skulle kunna hända. 'Bang bang'.

  
  


Rikedom!


  
  
Sitter här på en härlig lördageftermiddag och tittar på ren och skär underhållning. Väldigt brittisk sådan. Det handlar om Dart. En riktig gentlemannasport. Men det känns ju inte som en publiksport egentligen, även om "arenan" är proppfull med Guinessdrickande engelsmän med röda frisyrer i alla möjliga nyanser. Det är lite som om man i Sverige skulle gå och direktsända SM i kubb på bästa sändningstid. Eller vänd-tia kanske. Det skulle jag titta på i alla fall.
        Men visst gör de sitt för att få sporten seriös. Det är lite boxning över upplägget. De kommer in en efter en med sitt entourage med musik pumpande från kassetspelaren. Det skrik "Let's get ready to dart!" från en kille med mick istället för löjliga "let's get reasy to rumble". Atleterna värmer upp i 5 min före det börjar lekas på allvar. Det finns dopningsregler (!). Vad ska man dopa sig med egentligen? Anabola, så att man kan kasta stenhårt och klyva pilen framför á la Robin Hood? En flaska Jack Daniel's för att lugna nerverna? Nej, svaret är mat.
       För att lyckas som en Dart-spelare av världsklass måste du vara tjock. Helst fet. Gärna vidunderlig. Om det går ska man vara måttlös. Utöver det är en glansig skjorta - siden givet val - som sitter löst och ledigt så att tanterna i publiken kanske kan skymta lite rygghår som hänger ut, flätat självklart, it's all for the ladies.
       Så till dig som sitter ensam, nersjunken och uträknad på puben med en pint jäst Carlsberg framför sig, du behöver inte oroa dig. Sänk bärsen, res på dig och utmana närmsta stolpskott, så ska du se att ditt liv kommer ändras för alltid!
   
  


007!


   
   
Kom ett brev för någon dag sen. Kul tänkte jag. Det var lite tjockt sådär, som om det var en del saker i det. Första tanken var ganska naturlig; Mjältbrand. Och in i ugnen åkte brevet.

Sen visade det sig att brevet inte var till mig. Så då lämnade jag det ärendet och så fick någon annan ta över Mjältbranden (kanske brandkåren, hoho).

Såg brevet i köket idag igen och tog mig en titt.
Skakade lite och försökte tjuvkika in genom det där lilla fönstret där ens namn står. Kände mig lite som en och jag gick i mellanstadiet och försökte kika in i tjejernas omklädningsrum efter gympan. Jag såg inget så jag kollade på namnet istället.

Och dra åt fan för då visade det sig att jag bor i samma lägenhet som James Bond har bott i!!!Det är helt sjukt! På två sekunder gick jag från att vara vanliga Kräm, till att Kändis-Kräm som folk känner som 'killen som bor där James Bond har bott'!

För skvallerpressen kan jag avslöja att James Bond inte har så mycket pengar som man kan tro. Han ligger faktiskt 999,73 £ minus.
   
   
Inget var bättre förr!


   
   
Hörde en gammal klassisk monsterhit på en fest för ett tag sen. Eiffel 65 - Blue. Riktigt bra låt. Kom väl bara på singel va? När köpte man en singel senast? Görs singlar fortfarande? Det var ju tider det runt sjuan, åttan när man kände att det var okej att betala 30 kr för att lyssna på samma låt om och om igen.
       Jag hade en minst sagt imponerande singelsamling. Bomfunk MC's - Freestyler, Fatboy Slim - Rockafeller skank, Navigators - Superstar. Och Dr Bombay såklart. Calcutta. Hurry hurry buy my rice and curry. Och så vidare. Det lite tråkiga var ju när ens stora idol visade sig vara falsk. Lite som tomten som tydligen inte finns, eller Byggare Bob. Tur att Spindelmannen är riktig.
      Dr Bombay, indiern som tydligen var en dansk med lösägg och förmodligen kallade ett Shurgard-förråd i Christiania för 'home-sweet-home', med drömmar (hallucinationer) om rikedom och kändisskap i röran av crack, kokain och kanyler. I ena hörnet låg väl tomma Tuborgflaskor och skräpade, halvgömda under några skrynkliga A4 papper med sångtexter om gårdagens Chicken Tikka Masala, skrivna med använda tändstickor av en "kontakt" under en tripp till Alice i Underlandet. Nu är nog Shurgard bytt mot ett motell, men resten är nog ungefär likadant.

       Det är alltid nåt skumt med one-hit-wonders. Antingen kommer de Straight outta Armenien, eller så sjunger de om sin kärlek till använda glödlampor, eller så har artisten precis genomfört ett mindre lyckat könsbyte. Jag klarar mig nog bra utan singlar nuförtiden.
  
  


Who is the music in you?!


  
  
Vad är julen utan en chokladadventskalender?
Svar: Ingeting!

Tyvärr kunde inte min mor överlämna en personligen till mig i år då hon befinner sig i ett annat land, så jag fick införskaffa mig en på egen hand. Och då går det som det går!Inte så julig kanske. Men det har ju trots allt alltid bott ett litet High School Musical-fan i mig. Och när jag läste "you are the music in me", smälter jag lika lätt som chokladen på insidan.

För den uppmärksamme kanske det hela är lite konstigt. Hur kan så där många luckor vara öppna 2 december? Jo, så här är det. Jag fuskar. Tror jag ligger på lucka 9 vid det här laget.

I rest my case!


  
  
Inte för att vara den som är han, eller för att skryta med mina unika egenskaper att hitta nyheter. MEN. Jag kan väl bara få lov att säga: Vad var det jag sa?

Har ju tidigare meddelat omvärlden om den extrema mängden Axe/Lynx som konsumeras på denna sidan Danmark. Behöver du en repris kan du här läsa om The Lynx-effect!

Nu har det gått så långt att en pojke har gått och dött av Lynx. Kanske inte den effekt de hade tänkt sig?

Tror du mig inte kan du kika här och tänka på vem som sa det först.
  
 


RSS 2.0