Nu kör vi fan!
YEEESSS gott folk!

Nu är det dags att gå och förstöra sig själv!
Jag är sjukt laddad.
Det är nog det som är det värsta.
För ingen annan verkar vara det.
Och som inte får vara laddad är det.
Men va fan!
När de har hällt i sig lite så ska det nog gå att styra upp ett och annat!
Vad ska du göra ikväll då?
Knasiga kineser!
Det har ju hänt lite annat idag också.

Var i stan med Dragon. När vi löpte ner för Sveavägen stannade vi och garvade lite åt några kineser som var utrustade med varsin hatt, varsin kamera och likadana västar så att de inte skulle komma bort från varandra. Ungefär sådana som de minsta ungarna på skidskolan i fjällen brukar ha.
       Då kommer kineserna plötsligt fram till oss och deras ledare börjar prata med oss på lite knackig engelska. Hon visade en lapp och frågade vart det stället låg. På lappen stod det Runtmakargatan. Nä vi hade ingen aning. Sen kom vi på att det heter ju faktiskt Luntmakargatan. Såklart. De var ju gulingar. Klart de bytte på L och R.
      De var förmodligen så vana vid att folk bytte på L och R åt dem så att de skulle fatta så att de bytte tillbaka fast det inte behövdes. Det var ju rätt från början ju. Knasiga kines.

Stjärnor överallt!
Som sagt. Arbetslös. Det är vad jag är. Att vara arbetslös är att vara kass. Att vara arbetslös innebär mycket tid framför TV:n. Det finns en sak på Kanal 5 som jag har stört mig på länge. Länge.

Har du sett på programmet Americas Funniest Home Videos nångång? Programledaren på det programmet heter tydligen Tom Bergeron. Det är ju inget mer med det. Förutom att programmet inte är särskilt roligt. Grejen jag har tröttnat på är att Kanal 5-rösten som presenterar programmet varenda dag säger namnet på programledaren när han pratar om Americas Funniest Home Videos. Varenda dag. Varenda gång.

"Och nu jävlar är det äntligen dags för Americas Funniest Home Videos med världens bästa Tom Bergeron"
eller
"Lite senare är det dags att kika vad Tom Bergeron har att bjussa på i Americas Funniset Home Videos"

Som om han känner honom. Och det är nog ändå något jag måste tvivla ganska starkt på. Har du inte tänkt på det här så snälla gör det. Skicka gärna ett hotbrev till femman också för jag orkar inte. Bara för att det ena stolpskottets program visas på det andra stolpskottets kanal betyder inte det att stolpskottet och stolpskottet hänger den i nättaket.
50 jävla tusen!!
Om det inte har märkts än så är jag desperat efter ett jobb. I tisdags gick den desperationen överstyr. Jag gjorde något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har till och med lovat mig själv att aldrig göra det.

Jag nappade nämligen på ett jobb som telefonförsäljare.

Japp. Jag är alltså så jävla desperat att jag var villig att bli en av Dem. Att tillhöra den mest hatade yrkesgruppen i världen, tillsammans med Amnesty-värvare på gatan. Att sitta och ringa företag som direkt tänker: Vad fan vill den här sopan försöka sälja på mig då?

Jag letade fram den annons som lovade högst garantilön på hela www.ams.se, och kastade iväg mitt gyllene CV. Det var alltså i tisdags. Igår kväll när jag står och rör ihop lite KB och Maks till middag ringer det. En viss Mr. Magnusson från telefonförsäljareföretaget ville ta ett redigt snack med mig. Och jag var inställd på Stjärnkock-mode och blev lite lätt stressad. Så jag lyckades trycka fram lite mindre väl valda svar. Men han ville ändå ha dit mig på intervju.

Idag var jag på intervjun. Jävligt snabba ryck på det där företaget. Jag var rädd. Jag ville ju egentligen inte ens ha jobbet.. Förrän jag kom dit. Efter lite snack berättade Mr Magnusson om lönen. Och då jävlar blev jag sugen. En dålig månad tjänade man ca 26000. En bra månad uppåt 50000 kr. Eller 76000 japanska jävla Yen om man vill. Och det kan man ju leva med.

Sen att jag inte verkar ha fått jobbet vill jag helst inte leva med.
På mitt konto finns just nu ganska exakt 13 326,44 kr. Och det går bara nedför... Snabbt.
Jag får helt enkelt vänta på att göra som Shop Boys och Party like a rockstar..
Vad är felet?!
Idag skulle jag fixa lite saker. TeliaSonera rekryterade på arbetsförmedlingen, och jag var tvungen att fixa arbetsgivarintyg från företaget som nästan är sämre än Jamba, nämligen Go Sport.

Tog 181:an till Norra för att kopiera CV och betyg och prylar. Klev av bussen på Stora Sköndals Väg och kommer på att jag glömt nycklarna hemma. Så det var ju bara att ta bussen tillbaka. Jag gick in och hämtade nycklarna och gick igen. När jag kom fram till bussen kom jag på att jag glömt lönespecarna jag behövde till Go. Gick tillbaka och hämtade dem och gick till bussen igen.
      När jag tillslut lyckats ta mig hem till Hey Baberiba-kungen var det ju bara att börja kopiera. Nej, nej. Det fanns ju inga papper att kopiera. Jag hade ju glömt betygen och arbetsintygen. Så jag fick åka hem igen. Den lilla skitungen i mig började bli grinig. Det regnade. Och det blåste. Och jag är sjuk. Till slut lyckades jag få med mig allt. 1 ½ timme senare än planerat.
      Kom till arbetsförmedlingen. Där var det ganska mycket folk. Jag fick vänta i 1 h och 45 min på att det skulle bli min tur. När jag väl fick börja prata med den trevliga Telia-damen visade det sig att de inte ville ha mitt CV den här gången. Det blir på den riktiga intervjun.

Bra dag, bra dag, bra dag..
Den tjejen mår inte bra!
Ligger och tittar på femman. ID heter programmet. Det är ett nytt program. Och aldrig någonsin har jag nog sett sån skit på TV förut. Det vore väl Oddasat eller vad fan det heter. Same-nyheterna, även känt som programmet med underhållningsvärde som ett avklippt skonsöre. Och det här ID-programmet är alltså sämre. 
      Problemet är inte bara att programmet är skit. Problemet är också att bruden som tävlar har mer damp än Robinson-Robban och Carolina Klüft tillsammans. Samtidigt som hon står och skriker står hon och porrar sig och försöker spela snygg inför helylle Hans Fahlen.
      Hur kan man släppa in såna människor i TV? Jag blir faktiskt arg på riktigt. Fast mest tycker jag att det är pinsamt. Jag kan inte titta på program med sånna stolpskott.

En annan sak jag inte kan titta på är program med folk som är konstiga. Typ Outsiders.  Att se ett program med folk med ett halvt ansikte eller en tumör på 47 lätta kg gör mig en aning obekväm. Det går helt enkelt inte. Jag känner mig lite lätt illa till mods till och med. Jag känner mig taskig för att det mesta har gått enligt planerna med mig. Fast när de kallar modeller för Outsiders kan jag, i brist på annat, tvinga mig igenom programmet. Men då ska det vara en jävligt dålig TV-kväll.
En liten, liten, liten miss!
Nu ska jag berätta en jävligt dum sak jag gjorde när jag var liten.

En regning sommardag satt jag och kände att jag hade alldeles för mycket pengar på mobilen. Och det funkar ju inte. De var jag ju tvungen att göra av med. Men inte på något vettigt som att ringa någon eller skicka ett meddelande eller 11.
       Passande nog så kom en reklam för världens bästa företag Jamba på tv samma ögonblick. Och jag blev jävligt sugen på Vanilla Ice - Ice ice baby som ringsignal. Inte så konstigt kanske den var ju störtskön. För den blygsamma summan av 30 kr fick man 5 saker inom kategorin Hip Hop. Det lät ju bra.. Eller nåt. Så jag högg. 
       En vecka senare kom en ny reklam med signaler i samma kategori. En av dem ville jag ha och jag hade ju redan betalat för 5 st i den kategorin så jag plockade den jag ville ha. Det var tydligen riktigt dumt för de jävla pissnissarna drog 30 spänn till från min nalle.
      Då blev jag skitsur. Men det räckte inte med det. På något sätt lyckades de lirka åt sig ytterligare 30 spänn. 90 kr för två ringsignaler alltså. Då jävlar fick det vara nog. Kräm lurar mig inte bara sådär.
      Så jag drog iväg ett välskrivet hotbrev till deras mailadress. Just det! Tjafsa inte med mig!

Två dagar senare fick jag svaret. "Det var från olika kategorier". Jorå så att. Jag kanske var ung och dum men inte så dum. Eller?

Undrar om jag skulle ha kontaktat Sverker på Plus istället..
Vad är en Losersingel?!
Igår när jag var ute och trippade runt i den vida världen såg jag en löpsedel från tidningen City.

"Martina om livet som losersingel", stod det.

Jag blev jävligt lässugen på den löpsedeln. Inte undra på. Det luktade ju pulitzerpriset långa vägar om den artikeln. Men tyvärr fick jag inte tag på något lösnummer utav blaskan. Men det spelar nog inte så stor roll. Jag tror jag vet vad Martina har att säga. Det hade ju lika gärna kunnat stå "Kräm om livet som losersingel".
      Jag kan tänka mig hur en reporter skulle följa efter mig "en dag på jobbet", och flitigt anteckna varje misslyckade insats jag försöker mig på. Hon (för det skulle vara en hona. En skitsnygg böna som skulle vara alldeles för paxad för mig) skulle i detalj beskriva mitt skeva leede jag kanske lyckades pressa fram utan resultat.

Finns det fler losersinglar där ute än jag och Martina? Kan vi inte bara starta ett eget samhälle? Eller ha ett litet partaj? Som en klassträff ungefär.

Jag vill ju inte att folk ska känna sig ledsna liksom. För det är inte lätt att vara losersingel.
Två dåliga nyheter!
Dålig nyhet nr. 1:
Låg i min sjukhet och slöläste på aftonbladet igår kväll. Då kom den. Chocken. Kanon och Kalkon ska läggas ner. Första reaktionen var självmord. Tvingade mig själv att läsa vidare trots ångesten och fick reda på att Patrik Ekvall skulle få tiden.. Hur kan man göra såhär? Hur kan man vara så dum i huvudet? Hur kan man släppa in Patrik Ekvall i rutan? Hur kan man pissa på ett helt folk sådär?
       Jag kommer ihåg hur vi satt i omklädningsrummet efter innebandyträningarna och diskuterade Kanon och Kalkon in i minsta detalj. Sen fick man göra sin egen lista och den ena var bättre än den andra. Många härliga skratt vill jag lova. Det var tider det. Tack för den här tiden då Kanon och Kalkon. Du har förgyllt mina söndagar mellan kl. 20.26 och 20.27.

Dålig nyhet nr. 2:
Idag har jag upptäckt att ljuset som strömmar in i duschen, i mitt nya hem, egentligen är lite för dåligt för att kunna raka sig i.VILKEN JÄVLA PREMIÄR!
Första inlägget från mitt nya hem. Min lya. Min etagevåning. Min enkla boning. Kräms Crib helt enkelt.
Och det känns ju bra. Jag trivs som en bit Palle Kuling-choklad som blivit doppad i jordgubbsyogurt.

Men bilder kommer när jag fått in mina egna möbler om cirkus en vecka.

Ett litet problem bara. Jag har åkt på ett något slags mystiskt virus. Dagarna börjar alldeles utmärkt. Men efter 2 h nånting så kommer jordens förkylning. Igår nös jag nonstop mellan 12.30 och 20.00. Det landade på runt 45 nysningar. Så har det hållit på sen i söndags.
      Idag kom nästa steg i min kamp mot det möjligtvis dödliga viruset. Var på rehaben och skulle springa på bandet. Det hände ingenting. Mina ben tog mig inte framåt. Ingen ork någonstans. Men på förkylningsfronten har det varit bra under dagen, jag har bara varit löjligt varm och lite smygfebrig. Fram till för en kvart sen. Då började jag nysa och jag kan knappt hålla ögonen öppna. 5 nys hittils. Förlåt 6.

Känns löjligt att ligga nerbäddad med mjukisbyxor, tjocktröja och mössa när det är 25 grader varmt ute.
     
Attjo prosit. 7.
Ursäkta, men jag måste gå!
Att packa är ju riiiktigt jävla tråkigt. Fast det känns ju okej ändå. För jag flyttar imorrn! Och det ska inte du! Haha. Jag lämnar Hey Baberiba-kungen för att ta mig an livet på egen hand. Jag är helt enkelt klar med Norra Sköndal.

Läskigt? Nja. Så länge jag inte har något jobb så ja..
Skönt? Ooooooooooja..

Så är du stupfull? Har du brutit båda benen? Vill du bara vill kika på min nya lya? Orkar du inte åka hela vägen ut till helvetet? Vill du ha en skön säng att sova i? Eller hittar du helt enkelt inte hem? Så är du alltid välkommen till Kräms lilla stuga på Bengt Bagares Gränd.

Om jag inte öppnar så är det bara att ställa sig nedanför balkongen och viska: Kräääm! Kräääm!
Öppnar jag ändå inte så vill jag helt enkelt inte släppa in dig.. Men det är definitivt värt ett försök.
Det var inte igår!
Motivationen är inte på topp för tillfället. Det mesta känns ganska tråkigt. Men det ska vi skita i och så kör vi bara. För det har hänt en del roliga saker att rapportera om. Så häng med! som Robert Ashberg skulle säga.

I fredags såg jag och några kära vänner på Rush Hour 3. Eller (R)Ush Hour 3 som Aftonbladet skrev. Till dig som skrev det vill jag bara säga Ät mina shorts! Lär dig ditt jobb innan du bedömmer filmer din jävla pajas! Den var skitrolig och så enkelt är det. 
      Sen var det dags för Götgatsbacken igen. Vi vågade oss till Mest igen. De kände inte igen oss och det var en jävla tur med tanke på förra gången (http://erikssoonn.blogg.se/2007/july/kaos-kaos-kaos.html).

I lördags var jag i stan med samma folk som dagen innan + G.G. Vi käkade på McD på Vasagatan. Och tro det eller ej men bredvid oss sitter 8 st 11-12 åriga tyska scouter. Jag har haft mycket kul på McD i mina dagar men jag vete fan om inte det där tar förstaplatsen. Alla de små scouterna hade glasögon. Säkert 7/8 hade tandställning. De skrev vykort. Det var älgar på vykorten. Tyskar älskar älgar. Exotisch säger dem. Det betyder bra på tyska. 
      Vi kanske var lite barnsliga men vad fan. De fattade ju ändå inte vad vi sa..

På kvällen skulle vi ha kräftskiva på en Grillplats i Orhem vid Flaten. Efter en lagtempo etapp på Tour de France var vi framme. Men då var det nån jävla Juggefest där. Pappa Grada grillade korv och ungarna Svetlana och Dobrenjak lekte med flugor. Vi fick snällt lyfta upp våra åk på ett berg och ha kräftskiva där. Det var väldigt skoj och trevligt måste jag erkänna. Problemet var att vid 22 såg man inte någonting... 
Haha! Nu får ni ge er!
Jag har inget jobb. Och jag flyttar om 4-5 dagar. Det betyder att mina pengar kommer att rinna iväg...

Hur smart var det då att göra av med 1000 bagis idag? 800 på kläder och 200 på annat onödigt som att äta och annat larv.  Jag fick inte jobbet på InterSport. 2,5 års erfarenhet från samma kedja hjälper tydligen inte. Jobbet gick väl till den som sätter på personalchefen och det var jag inte så laddad på..

När jag och Draken gick på Sergelgatan fick jag syn på ett jävligt schysst spektakel.. Längre fram på gatan kommer två grabbar som såg jävligt hårda, stylade och bara allmänt skitcoola ut. Bakom dessa balla och extremt stekiga killar gick en nisse med ett högt plakat. På plakatet stod det "Kläderna kommer från Jack & Jones"

                                Jorå så att...!!

Grabbarna trodde de var så grymma så de skulle kunna få allas vår favorit Mustor (http://erikssoonn.blogg.se/2007/july/for-han-ar-min-idol.html) att häpna. De kollade lite snett genom sina solglasögon och bjöd lite lätt på det välkända Günther-putet med munnen.
      De trodde helt enkelt att vårt kära Stockholm C var Tennisveckan i Båstad, en skön uteservering i St Tropez, stranden i St Bartholomew, eller vart världens skönaste, hetaste och helt enkelt bästa människor nu hänger.

Tack ska ni ha! Mitt liv känns mycket bättre! Nu vet jag ju att jag inte är sämst..
JAG HAR EN MAMMA!
Imorgon ska jag åka till Eskilstuna. Där bor min mamma. Jag har inte varit där sedan i påskas. Känns lite skumt med tanke på att jag var där varannan helg när jag var liten.

Det är ju så jävla glass att vara hos morsan. Man skulle kunna säga att det märks att hon inte bor här. Man får ju fan inte mycket serverat på silverfat när man bor med Hey Baberiba-kungen. Här måste man tvätta, plocka disk och städa. Hos morsan kan man ligga och steka vid poolen, säga vad man vill ha till lunch, middag osv och få en mamma-lagad festmåltid serverad på exakt utsatt klockslag.
     Mammas mat är den bästa som finns. Hennes köttbullar är som små, runda explosioner med ljuvlighet när man placerar dem i munnen. Tro mig, din mammas köttbullar är inte bättre! Din morsa har inte en chans! Utmana om du vågar! När min morsa förstört din plockar vi hem 1000 dollars in Caaash moooney. Haha
     
Jag tror att jag gillar min mamma så mycket för att jag träffar henne så sällan. Hey Baberiba-kungen träffar jag ju hela tiden så honom orkar jag inte med längre. Vi är ganska olika han och jag. Mamma förstår mig lite bättre.

Idag får du välja på två låtar. Båda passar in på dagens tema. Ghostface feat. Megan Rochelle - Momma eller Kanye West - Hey mama. Om du frågar mig så röstar jag nog för den första.
Vilket jävla röj!
- Is it a bird? Is it a plane? No it's Loserman!
- Come save us Loserman!
- Jag kommer, jag kommer...


Tjejer är ett jävla mysterium. Hur fan tänker dem egentligen. Allt ska behöva vara ett jävla spel. För man får ju inte visa vad man känner.. Nej, nej. Det går inte.
      Jag är kass på spel. När jag var liten hade jag Monopol Jr. Då var man på ett tivoli. Man spelade med 1-kronorsedlar, 5-kronorsedlar och 10-kronorsedlar. Hade man mer än 150 pix var man kung. Jag var aldrig kung. Det var mitt spel men jag torskade alltid ändå. 
     
Jag är inte bra på spel. I alla fall inte spel som betyder nåt. Jag kan leva med att förlora på Monopol Jr men på vuxen-Monopol vete fan om jag fixar att torska. Och då menar jag inte Monopol egentligen.
Fy fan för champinjoner!
Jag kan faktiskt inte komma ihåg när det hände senast. När var jag nykter en på en fredag senast? Jag har haft så många anledningar att supa ner mig så jag har helt enkelt varit tvungen. Vare sig jag velat eller inte. 

Jag tar det lugnt ikväll. Jag är ensam i mitt feta radhus i Norra Sköndal. Och fan vad uselt det känns. Du vet den där känslan när man beställer en Viking Special utan champinjoner men får champinjoner i alla fall. Så känns det. Fy fan för champinjoner.
     
Men jag har en plan. Planen går ut på att jag, Kräm aka Kräman, Krämen, Kram på blip (haha), ja vad fan du nu vill kalla mig, ska få sova ut imorgon. Jag ska nanna kudde och sussa täcke tills jag är så skrynklig att jag ser ut som Malte, 74.
     
Jag kan som sagt inte sova när jag har krökat. Förra veckan satte jag personligt rekord med kl. 09.07. Jag har inte sovit ut på säkert 3 månader. På vardagarna har jag tvingat upp mig själv vid senast 8 trots att jag börjat jobba12
     
Nu har jag semester/arbetslöshet i minst en vecka. Nu får jag minst en vecka att vara normal på. Och fan vad normal jag ska vara. Har du nån idé på normala och jävligt trevliga saker jag kan göra på min lediga vecka? Skulle jubla och göra vågen till den som har ett bra förslag! Kanske bjuder jag till och med på en hejjarramsa! Kanske bjuder jag till och med på lunch/middag/mellis!
Vilken jävla idé!
På Friskis & Svettis Ringen finns det en tränande person som är bög. Eller jag misstänker i alla fall att han är bög. Han har sån stil fast ändå inte. Och så har han massa bögiga trix för sig. Till exempel så verkar han stå och kika på andra människor i duschen. Jag har absolut inget emot bögar men jag måste erkänna att jag helst tackar nej till att andra killar står och sneak-peakar på min charlie..  Jag tycker att det känns obehagligt. Obekvämt. Jag blir illa till mods till och med.

På Friskis & Svettis Ringen vill de att alla ska trivas. Det står till och med på skylten där de förklarar musikblandningen. Appropå det så är ju det helt jävla sjukt. Jag har svårt att få fart på mig själv när en rungande Tina Turner-ballad rullar i högtalarna. Och när jag kände mig spyfärdig av kärleksbekymmer och tjejproblem och åkte till gymmet för att ta ut lite aggretioner kastar de på "When a man loves a woman"... Så gör man ju bara inte. Jag gick.

Men som sagt. Friskis & Svettis vill att alla ska trivas. Så jag funderar på att kräva att få duscha i damernas omklädningsrum. Vi vet ju alla att det skulle uppskattas. Jag slipper bli uttittad av möjligtvis homosexuella män och damerna får mig helt enkelt.. En ny duschkamrat i sina bästa år, som uppenbarligen är för snygg för herrarnas. En win-win situation helt enkelt.

(Och damerna skulle få titta på min charlie precis hur mycket de vill.. haha)
Fest ändå asså!
Imorrn är sista dagen på jobbet.. Och fan vad bra det känns.

Jag trivs ju bra och så och det är ganska skönt men sista tiden har det kännts ganska värdelöst. Det är lite tröttsamt att sitta ensam i bilköer i ett par timmar. Och det är jääättetröttsamt att lyssna på äckelradion som spelar samma låtar hela tiden.. The Voice har ca 4 låtar som de varvar mellan. De som pratar på Energy är så jobbiga så jag får blåskatarr. Studio 107,5.. Ni har typ 3 decennier att välja låtar ifrån och ni lyckas inte skrapa ihop fler än max 14. Rix? Nej tack. Lugna favoriter? Vem fan orkar lyssna på lugna favoriter-rösten? P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8... Vilken jävla kanal ligger ni på egentligen? Och rockkanalerna? Hahaha.. ät mina shorts.
      Jag har nu 4 skivor i bilen som jag har styrt upp.. 2 är färska.. De andra 2 är jag trött på.. Fy fan vad illa. Jag ska fan inte behöva tröttna på mina egna favoritlåtar..

För övrigt så heter favoritlåten just nu Huey - Nobody loves the hood. Det är helt sjukt hur perfekt den låten passar här i Norra Sköndal.. Haha.. Nää men den är faktiskt riktigt bra sörrö.

Kan någon vara snäll och svara på varför radiokanalerna endast spelar samma låtar heeeeeeela tiden?
Världens bästa såklart!
Nu är det nog fan sommar ändå! Och det är inte pga vädret! Det är för att man gör saker hela tiden. Hela tiden.
Jag har en del att ta igen så vi börjar med fredagen, och fortsätter ända fram till idag... Låter bra?

Som sagt så avslutade jag jobbvecka nr 6 med att smälla Barkonsults bil. Efter diverse hån kände jag att jag behövde dränka mina sorger ordentligt. Men det tyckte tydligen ingen annan för alla planer blev som ruttna rönnbär. Bajsbruna. Allt sket sig. Jag fick panik. Men då steg dem fram. Mina hjältar. Herrarna som garanterat är fulla vid den tiden på fredagar. Seppie och Walle.
      Efter ett antal skumma drinkar bar det av till söder. Jag och Seppie skapade oss ett eget VIP-rum på Snaps. Tjejerna köade för att få kliva på. Sen drog vi till nåt äckligt hårdrocksställe i Gamla Stan. Det var det läskigaste jag vart med om sen jag blev utskälld av en vakt i nån park i Skåne för att jag vände på en skylt på parkeringen när jag var typ 10, och började gråta. Det var som en grotta med djävulens undersåtar.

Lördag. Emil har gjort det till en vana att väcka mig när jag är bakis. På något sätt fick han med mig till stan. Det var sjukt mycket folk. Det visade sig att det var massa som tog studenten... Bögfestival sa Jimmy som vi lunchade med. Nähähä. Jag vet väl för fan vad det innebär när folk åker på flak och krökar och skriker.. Vi höll oss på behörigt avstånd i alla fall. Under jorden när det gick. Fick förövrigt int emed mig något. Finns ju ingenting vettigt.

      Sen var det bara att åka hem och peta till sig innan åket till Skogås gick. OCH FY FAN VILKEN KVÄLL DET BLEV! I Skogås bjöds det på ett riktigt grabbförkrök. Öl, pizza och TV-spel. Ny broar med grymt skönt folk byggdes och vid 00.00 var vi vid Patricia. Kändes sådär med tanke på Studentfesten men det var faktiskt fritt från Studenter. Efter en massa jävla alkohol och lika mycket röj så svar klockan 5 helt plötsligt. En lång promenad, ett fyllekäk, en missad nattbuss och sovande på tunnelbanan senare så var jag hemma 07.00.

Söndagen var helt odramatisk som tur var. Frammåt kvällen var jag som ass-coach tvungen att infinna mig på fysträning (som innebar fotboll) på Gubbängsfältet. Det var ganska schysst ändå att få ligga i solen och läsa Sportbladet. Mina adepter, en del av dem nästan dubbelt så gammla, fick slita i en fotbollsmatch.

Månag. Gym och jobb som vanligt. Sen fortsatte helgen. Mr Fergielicious bjöd på en helkväll med Fotboll+pizza och Simpsonsfilmen. En riktigt fin sommarkväll som spenderades inomhus. Men vi 4 var glada för det. Du skulle ha vart med.

Idag har ändå varit lugn. Grymt skönt

Tider som denna är det bara att sätta på Huey ft. T-Pain - Glad to be aliveEtt grodhopp från döden!
Du känner ju mig vid det här laget. Och som du kanske vet så är jag lite av en daredevil. Idag bjöds det ett litet smakprov på det.

På sistone har det kännts som om det saknas något med min bilköring. Nån liten detalj bara. Jag har haft lite svårt att komma på vad det är. Jag vet ju att jag är grym på att köra. Men idag kom jag på vad det var. Det saknades en krock såklart. En ordentlig jävla smäll helt enkelt. Och idag, fredagen den 3/8-07, kom den.

      Jag skulle backa ner för en ramp och kände att bilen som var parkerad en bit bort nedanför helt enkelt stod i vägen.. Där skulle ju jag köra. Så jag mörshade på och tänkte att det är väl bara att flytta på schabraket. Tro det eller ej men det sa stopp när jag kom fram till den. Och pang. Och jag svor.

Så kan det gå. Och som vanligt får jag väl skylla mig själv. Jag vaknade ju 6.15 imorse och kände mig så jävla het. Sen efter arbetsintervjun på InterSport så var en risig volvo på väg att krascha för att han körde som en galning i en rondell. Han gjorde inte det men jag tänkte att fan vad skönt det hade varit om sopan åkt ner i diket. Behöver jag säga mer om varför jag bjöd på bilbrottning?Hat mot en toffla!
Snälla bönder, och alla andra vanliga sopor, sluta trippa omkring i Foppatofflor!!

Foppatofflan är så löjligt jävla ful så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag blir arg på riktigt när jag ser den. För man ser aldrig bara ett par Foppatofflor. Det är nämligen bara familjer från hålor som Knäred som har på sig Foppatofflor. Och en och annan hyperaktiv, kaxig skitunge. Och sjuksköterskor förstås..

Och så har vi färgerna. Folk är ju för söta i sina rosa eller turkosa eller spygröna eller orangea Foppatofflor. Och bönderna betalar 600 kr för eländet.

Bara för att man har ett par Foppatofflor betyder inte det att man kommer bli lika rik som Foppa.
Bara för att man har ett par Foppatofflor betyder inte det att man är lika grym på hockey som Foppa.
Bara för att man har ett par Foppatofflor betyder inte det att man kommer ha hästar som "sin andra sport", som det stod på affischerna 1995.

Har du ett par Foppatofflor så hatar jag dig. Jag är ledsen, men där går nog fan gränsen. Ingen sjuksköterska med Foppatofflor kommer någonsin få hjälpa mig. Hur döende jag än är.Ett stort problem!.. eller?
Jag har haft en nysning på gång i ca 5 dagar nu. Men den vägrar komma ut..
Det liksom kittlar i näsan med jämna mellanrum.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag börjar störa mig på det snart.
Jag tycker inte om det. Inte alls. Inte ens lite..
Eller jo lite kul är det. Jag är ganska kittlig.
Vad ska jag göra?


Kan vi inte fixa det här?!
Varje dag när jag går från Skanstull, över bron ner till Hammarbyhamnen, ser jag massa båtar. Och varje dag tycker jag att det ser så skönt ut att åka båt och så drömmer jag mig tillbaka några år när vi hade båt hos mamma.

När man åker båt finns det en regel som är viktigare än alla andra.
Flytväst på? Nej.
Sitta ner i båten? Nähähäru.
Inte springa på bryggan? Nää

Vinka till alla man möter? Javisst, javisst.
Det är det allra viktigaste. Vinkar man inte till alla båtar man möter så blir man utstött. Ryktet sprider sig fort. Folk kollar snett på en och man får alltid sämsta platsen i hamnen.

Jag tycker att vi borde införa den regeln när man kör bil. Fan vad mycket trevligare det skulle bli. Kolla bara på busschaffisar. De vinkar alltid till varandra. Förutom de griniga. Men så blir ju de garanterat mobbade också. Problemet är bara att jag nog hatar alla andra bilar mest av alla när jag kör.

Hur fan ska vi lösa det här? Jag vill ju att vi ska vinka till varandra..

Vi får lyssna på Lil Wayne - I feel like dying, och fundera på saken.RSS 2.0